Υλικά:
- 200 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. γιαούρτι 10% λιπαρά
- 1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλυτζάνι τυρί φέτα θρυματισμένη με ένα πηρούνι
- 1 φλυτζάνι τυρί ρεγγάτο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
- 3 αβγά
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε πρώτα στο μίξερ το βούτυρο και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
- Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, τα τυριά και το γιαούρτι. Τέλος προσθέτουμε πιπεράκι.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα με ατομικά κεικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχουν ροδοκοκκινίσει καλά.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου