Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Πασχαλινός Διαγωνισμός και μια νέα συνεργασία!

Άνοιξα αυτό το κανάλι επικοινωνίας διστακτικά και επιφυλακτικά στη αρχή όπως όλοι που ασχολούνται με το blogging φαντάζομαι. Αυτό που δεν φανταζόμουν όμως ήταν το  πόσο γρήγορα θα ερχόμουν σε επαφή με τόσο όμορφες προσωπικότητες που μοιραζόμαστε τα ίδια "likes", ούτως ειπείν τις ίδιες ιδέες και γούστα! Έτσι γνώρισα την Αναστασία και το Monadikospiti.gr και για να γιορτάσουμε την γνωριμία μας αλλά και την συνεργασία μας αποφασίσαμε να σας ανταμείψουμε με έναν Πασχαλινό διαγωνισμό! 


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Εγώ προέρχομαι από τον χώρο των παιδαγωγικών, είμαι μια μανούλα με πολλή αγάπη για τα παιδιά και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ξαφνική απόλυση από την εργασία μου αλλά και μια σειρά από γεγονότα με έφεραν αντιμέτωπη με την ενδοοικιακή πραγματικότητα και ως δραστήριος άνθρωπος αποφάσισα να μην αφήσω τις συγκυρίες να με κυριεύσουν. Έτσι ανακάλυψα την ραπτομηχανή, τα υφάσματα, τη δημιουργία, τα παιδικά χειροποίητα παιχνίδια που έχουν κάτι από τη "φροντίδα της μαμάς" και έτσι δημιουργήθηκε η TinArt Ideas.  


Η Αναστασία είναι μια νέα μανούλα που εκτιμά αυτήν ακριβώς την "ιδιαίτερη μοναδική φροντίδα" που κρύβει κάθε χειροποίητο δημιούργημα κι αποφάσισε να δώσει βήμα σε ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργούς δημιουργώντας το monadikospiti.gr


Γνωριστήκαμε στο Mαμαδοblogs κι ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας που μας πρότειναν για μέλη και που έτσι κι αυτοί με τον τρόπο τους συνέβαλλαν σε αυτήν την όμορφη συνεργασία.

Για να το γιορτάσουμε λοιπόν σας προσφέρουμε ένα όμορφο χειροποίητο δημιούργημα της TinArt Ideas το οποίο μπορείτε να βρείτε και στο Monadikospiti.gr σε διάφορες εκδοχές.


Χαρίζουμε 1 τσόχινη κοτούλα με το πουλάκι της για την διακόσμηση του Πασχαλινού τραπεζιού. Στο πίσω μέρος ανοίγει με βέλκρο ώστε μετά τις γιορτές να την γεμίσετε με κάτι "βαρύ" όπως άμμο ή ρύζι και να την χρησιμοποιήσετε σαν stop για την μπαλκονόπορτα ή τα παράθυρα!
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για την όμορφη αυτή Πασχαλινή Kοτούλα θα πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πραγματάκια:


α) να γίνετε μέλη τηςσελίδας της TinArt Ideas πατώντας ΕΔΩ!
β) να γίνετε μέλη της σελίδας του monadikospiti πατώντας ΕΔΩ

γ) να κοινοποιήσετε την εικόνα του διαγωνισμού στην δική σας σελίδα στο facebook.

δ) αφήνετε ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση με το οποίο θα μας γνωστοποιείτε:
το όνομα και το e-mail σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που είστε ο νικητής.
(Προσοχή σχόλια αφήνετε στο blog κι όχι στο facebook όπου έχει αναρτηθεί η εικόνα του διαγωνισμού.)ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ!

1. Για να είναι αποδεκτή μια συμμετοχή θα πρέπει να έχει κάνει τα παραπάνω (α,β,γ,δ)
2. Δεκτή θα γίνεται μια συμμετοχή ανά άτομο.
3. Θα γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα μέχρι την Κυριακή 05/04/2015 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την εβδομάδα που ακολουθεί της λήξης του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με e-mail γι αυτό προσοχή: ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!
Θα χαρώ πολύ να σας δω και ως μέλη του μπλογκ μου!


Καλή επιτυχία σε όλους!!Δημοσίευση σχολίου